HTC One E9+ este acum oficial; vine cu display QHD de 5.5 inch și procesor octa-core MediaTek

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Luni 30-Mar-2015 09:36:44 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 668 ori

In confirmarea tuturor zvonurilor și fotografiilor ajunse pe web in zilele precedente, astazi site-ul chinez HTC dezvaluie oficial modelul One E9+, phablet-ul ce se face remarcat la prima vedere printr-o camera principala de mari dimensiuni. Acest model vine la nici o luna de la debutul lui One M9, smartphone a carui lansare comerciala a fost intarziata de problemele cu supra-incalzirea.

 

Revenind la One E9+, aflați ca acest device sosește cu panou Quad HD de 5.5 inch (534 ppi), un procesor octa-core MediaTek MT6795M pe 64-bit, 3 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și suport dual-SIM (cartele nano-SIM). Pe partea de conectivitate, ni se ofera LTE, WiFi, Bluetooth 4.1 și microUSB v2.0.

 

Vom primi un slot pentru carduri microSD de pana la 128 GB, o camera foto principala de 20 megapixeli și un senzor frontal de 4 Ultrapixel, combinație regasita și in cazul flagship-ului HTC One M9.

 

De asemenea, avem parte de difuzoare stereo frontale BoomSound cu tehnologie Dolby, o baterie de 2.800 mAh și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop impreuna cu interfața HTC Sense. HTC One E9+ va sosi in 3 variante de culoare ce adopta rame colorate in auriu, respectiv argintiu.

 

La capitolul design putem spune ca HTC One E9+ aduce nemulțumirea fanilor companiei la un nou nivel, de aceasta data fiind introdusa o margine secundara neagra chiar deasupra display-ului de 5.5 inch. Trecand peste aceste aspecte, cum vi se pare noul phablet taiwanez?





Ceilalti au citit si: