HTC One A9 se lasa admirat intr-o prima imagine de presa; vedem cum arata cele 6 versiuni de culoare pregatite

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Joi 24-Sep-2015 09:28:14 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 889 ori

In ciuda alurii sale de terminal mid-range, smartphone-ul HTC One A9 a stat zilele acestea pe buzele tuturor, iar astazi este adus din nou in discuție. Acest lucru se intampla odata cu postarea unei imagini de presa cu toate cele 6 variante de culoare pentru device-ul pregatit, imagine dezvaluita de @evleaks.
 

HTC One A9 se lasa admirat într-o prima imagine de presa; vedem cum arata cele 6 versiuni de culoare pregatite
 

La fel cum aflam și anterior, HTC One A9 urmeaza a sosi in 6 versiuni de culoare: auriu, argintiu, mov, negru, roz și gri. Pe langa unele dintre aceste nuanțe ce ne amintesc de iPhone, nu putem sa nu remarcam similaritațile dintre noul HTC și smartphone-urile Apple, in special privind partea din spate.

Din punct de vedere tehnic avem parte de un panou AMOLED de 5 inch, de un procesor octa-core Snapdragon 617 și de 2 GB memorie RAM. La pachet se afla 16 GB de stocare + slot microSD, o camera foto principala de 13 megapixeli cu bliț LED și OIS, un senzor frontal de 4 megapixeli și scanner de amprente.

Personal, aș fi gasit acest smartphone mult mai atractiv daca se renunța la scanner-ul de amprente ce pare a duce marginile de pe panoul frontal la un nou nivel. Ramane totuși de vazut și care va fi prețul acestui device.



Ceilalti au citit si: