HTC One A9 iși face apariția in cadrul testului benchmark Geekbench 3; vine cu procesor MediaTek 10-core și 4 GB RAM

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Joi 10-Sep-2015 19:49:51 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1382 ori
Nu cu mult timp in urma am aflat faptul ca cei de la HTC ne pregatesc un eveniment important pentru data de 29 septembrie, o zi in care modelul One A9 ar putea fi lansat oficial. Daca ați urmarit știrile anterioare, atunci știți deja faptul ca acest nou device se vrea a fi un nou flagship, unul dezvoltat tocmai pentru a readuce compania pe linia de plutire.
 
HTC One A9 își face apariția în cadrul testului benchmark GFXBench; vine cu procesor MediaTek 10-core și 4 GB RAM
 
Dupa cateva imagini blurate cu acest model, astazi primim și o captura de ecran cu specificațiile telefonului, detalii dezvaluie de catre Geekbench 3. Din cate se poate observa, HTC One A9 va sosi cu un procesor 10-core produs de catre MediaTek, și anume cu modelul MT6797 (Helio X20), chip tactat la 1.9 GHz.

​Totodata, Geekbench 3 dezvaluie prezența a 4 GB memorie RAM, și a sistemului de operare Android 5.1.1 Lollipop. Deși par un pic cam exagerate aceste specificații, tindem sa credem ca HTC va opta intr-adevar pentru un chip de top MediaTek, asta dupa ce s-au ars atat la propriu, cat și la figurat, cu procesorul Snapdragon 810 inclus pe One M9.

Publicațiile sugereaza in același timp și faptul ca noul smartphone a celor de la HTC, va sosi cu display Quad HD de 5.5 inch, o camera foto cu suport pentru captura RAW, dar și o sticla 2.5D amplasata peste panoul frontal. Prețul sau s-ar putea situa intre 500 și 600 dolari, o suma ce pare un pic cam mica pentru un asemenea device.



Ceilalti au citit si: