HTC M9 (Hima) apare in benchmarkul AnTuTu, cu ecran Full HD de 5 inch si camera de 20.7 MP in spate

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Luni 29-Dec-2014 18:08:13 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 845 ori
Dupa ce am vazut invitatia de presa a celor de la HTC pentru evenimentul dedicat de la CES 2015, iata ca descoperim inca un leak legat de un viitor produs al asiaticilor. Inca nu e clar daca HTC M9 (Hima) va sosi la CES sau nu, dar hai sa vedem ce ne rezerva noul flagship.
 
HTC M9 (Hima) apare în benchmarkul AnTuTu, cu ecran Full HD de 5 inch si camera de 20.7 MP în spate

@upleaks a pus mana pe o captura de ecran cu benchmarkul AnTuTu, rulat pe noul model, iar numele de cod Hima apare si aici. Terminalul ruleaza Android 5.0.1, folosindu-se un procesor Snapdragon 810, modelul 64 bit care va fi la mare cautare in 2015. In plus, la bord gasim si GPU Adreno 430, un display Full HD de 5 inch si o camera principala de 20.7 megapixeli, cel mai probabil cu senzor Sony.

In zona frontala avem o camera selfie impresionanta, de 13 MP, iar la interior gasim 3 GB RAM. Daca ar fi sa asociem benchmarkul cu invitatia celor de la HTC, Hima va pune mare accent pe functiile foto si va impresiona prin camera sa, mai ales cea frontala. De remarcat si faptul ca @upleaks ne mai oferise o scapare cu specificatii saptamana trecuta, iar lista de dotari suna la fel si includea si o baterie de 2840 mAh.

Cum vi se pare HTC M9 si credeti ca el e modelul de la CES sau sa ne asteptam la un super cameraphone oare?




Ceilalti au citit si: