HTC HD7 și HTC One (M8) for Windows se iau la intrecere in cadrul unui test al player-ului audio; cine caștiga?

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Luni 08-Dec-2014 11:53:35 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 627 ori
Deși in curand cei de la Microsoft vor prezenta Windows Mobile 10, OS-ul destinat platformei mobile intalnita in acest moment din ce in ce mai mult pe piața, se pare ca nici versiunile anterioare nu sunt deloc rele atunci cand vine vorba despre viteza de raspuns a aplicațiilor și de animațiile aduse la pachet.
 
HTC HD7 și HTC One (M8) for Windows se iau la întrecere în cadrul unui test al player-ului audio; cine câștiga?

Vorbim in special despre HTC HD7, terminal anunțat oficial in toamna anului 2010 care sosea la pachet cu sistemul de operare Windows Phone 7. Cu toate ca in acești 4 ani de la debutul sau comercial, pe piața am vazut device-uri din ce in ce mai puternice, astazi aflam ca puterea de procesare nu este tot ce conteaza.
 

In cazul in care nu știați, HTC HD7 este unul dintre cele mai hackuite telefoane WP de pe piața, dupa HTC HD2, acesta ruland la un moment dat și sistemul de operare Android. Pentru a vedea daca device-ul sau HTC HD7 inca mai funcționeaza, user-ul Kwyjibo08 de pe platforma Reddit a realizat un test comparativ cu HTC One (M8) for Windows, rezultatele fiind destul de surprinzatoare.

Fiind curios cu privire la diferențele player-ului audio Zune de pe WP 7 cu actuala aplicație Xbox Music regasita pe Windows Phone 8.1, acesta a realizat un scurt material video in care putem vedea care dintre aceste terminale este mai rapid. Din cate puteți remarca, caștigatorul este de departe HTC HD7, device care pe langa viteza sporita de lansare a aplicației, ofera și animații mult mai atractive.

Acest lucru este surprinzator atat prin faptul ca telefonul HTC HD7 ruleaza o versiune veche de Windows Phone, cat și prin pachetul sau hardware ce include doar un procesor single-core de 1 GHz comparativ cu cele 4 nuclee de 2.3 GHz regasite pe One M8 for Windows. Cum vi se pare faptul ca un device din 2010 este mai rapid decat unul dintre cele mai puternice smartphone-uri WP 8.1 de astazi?




Ceilalti au citit si: