Publicat: Joi 02-Oct-2014 20:39:03 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 507 ori
Un device pe care l-am putut remarca anterior intr-un mic teaser al celor de la HTC este și RE Camera, dispozitiv care ne va ajuta sa filmam in diferite situații, fiind destinat mai mult pentru iubitorii de acțiune și pentru cei care practica diferite sporturi extreme. Din cate am aflat, acest device urmeaza sa debuteze pe data de 8 octombrie in cadrul unui eveniment de presa.
 
HTC “Re Camera” primește certificare din partea FCC

Astazi, produsul in cauza ce adopta o forma de cilindru, primește certificare din parte agenției FCC, o schița a acestuia fiind disponibila mai sus. Cu toate acestea, imaginea cu pricina nu dezvaluie foarte multe detalii, ci doar forma circulara a acestei camere video neobișnuite și logo-ul FCC la baza.

Printre specificațiile lui HTC Re Camera vom regasi atat tehnologia Bluetooth 4.0, cat și conectivitate Wi-Fi, funcție ce ne va permite distribuirea rapida de fișiere. Ramane de vazut daca pe data de 8 octombrie, HTC va aduce pe scena și mult-vehiculatul HTC Eye, smartphone ce va aduce un senzor foto DUO de 13 megapixeli.




Ceilalti au citit si: