HTC Desire WF5w primeste certificarea TENAA, este cel mai subtire telefon HTC, cu talie de 7.49 mm

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Miercuri 27-Mai-2015 22:10:25 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 491 ori
Se pare ca HTC pregateste o noua serie de modele Desire, astfel ca dupa ce terminalul HTC Desire E9sw si-a facut aparitia pe web drept o versiune midrange de HTC E9+, e momentul sa luam contact cu inca un model Desire nou. E vorba despre HTC Desire WF5w, pe care il vedem mai jos si care tocmai a primit certificarea TENAA.
 
HTC Desire WF5w primeste certificarea TENAA, este cel mai subtire telefon HTC, cu talie de 7.49 mm

El iese in evidenta prin grosimea de doar 7.49 mm, care pentru un HTC e foarte subtire, ba chiar cea mai mica talie vazuta pana acum la acest brand. Alura acestui design aminteste de un model din seria Desire 8xx, poate chiar un HTC Desire 830, cine stie. Noul venit va fi disponibil pe alb, negru, rosu, portocaliu, albastru, gri si auriu, conform listarii TENAA.

El cantareste 152.22 grame si vine cu suport LTE, un display de 5.5 inch cu rezolutie 720p si panou AMOLED, dar si un procesor octa core MediaTek de 1.5 GHz. 2 GB RAM si Android 5.0.2 compleaza lista de dotari, care mai include si slot microSD si 16 GB stocare. Desi la capitolul camera autoritatea de certificare e cam ambigua, avem cu siguranta o camera de 13 MP la bord si posibil si una cu aceeasi rezolutie in fata.




Ceilalti au citit si: