HTC Desire Eye, One E8 si One M8 Eye incep sa primeasca actualizarea la Android 6.0 Marshmallow

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 15-Mar-2016 14:49:23 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 643 ori

HTC s-a remarcat anul trecut mai degraba prin modele midrange apreciate de public, decat prin flagshipuri, de aceea e important sa aflati ca ele au inceput sa primeasca Android 6.0 Marshmallow astazi. E vorba despre HTC Desire Eye, One E8 si One M8 Eye.
 


 

In ultimele luni HTC se concentrase pe modele ca One M8 si One M9 pentru actualizarea la Marshmallow, dar iata ca acum se axeaza si pe zona midrange si selfie phone. HTC Desire Eye este un telefon rezistent la apa si praf, cu camera frontala de 13 MP si el ar fi primit noul software via OTA pe anumite piete din Europa, plus Emiratele Arabe Unite.

HTC One E8 a primit actualizarea in China deocamdata, el fiind un model derivat din One M8, cu mici modificari, precum camera singulara si nu duala. Apoi HTC One M8 Eye, care a fost vandut in India si Europa a primit si el Android 6.0. Pachetul software ocupa in jur de 1 GB pe aceste handseturi si aduce functii ca Doze, Google Now on tap, administrare mai buna a permisiunilor si manager nou de RAM si stocare in Setari.





Ceilalti au citit si: