HTC Butterfly 3 scapat pe web prin intermediul lui CompuBench; Dotarile sale includ o camera de 13 MP pentru selfie-uri, cu captura 4K

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Vineri 24-Apr-2015 17:14:44 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 494 ori
Pe langa noi modele Desire si derivate ale lui One M9, HTC pregateste si un nou terminal din seria Butterfly. Acesta are toate sansele sa se numeasca HTC Butterfly 3 si el are parte astazi de o scapare care ne aduce mai aproape de specificatiile sale.
 
HTC Butterfly

Handsetul a fost testat in benchmarkul CompuBench, iar rezultatele sale au fost listate pe web, impreuna cu dotarile telefonului. Se pare ca acest nou venit, cu nume de cod J Butterfly HTV31 va integra un display de 5.1 inch, cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, dar si un procesor octa core Snapdragon 810, cu GPU Adreno 430 si 3 GB RAM la pachet.
 
HTC Butterfly 3 scapat pe web prin intermediul lui CompuBench; Dotarile sale includ o camera de 13 MP pentru selfie-uri, cu captura 4K

Primim si 32 GB stocare, o camera principala de 20 MP, dar surpriza este integrarea unei camere frontale de 13 MP, capabila de captura video 4K. HTC Butterfly 3 a mai avut parte de o scapare de genul, dar atunci el aparea cu o diagonala de 5.2 inch. HTC ar urma sa anunte acest model pana la finalul lunii mai, iar de vreme ce precedentele unitati Butterfly au fost rezistente la apa, ne asteptam la aceeasi abordare si aici.




Ceilalti au citit si: