Publicat: Marti 19-Aug-2014 18:13:04 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 146 ori
Anunțat oficial chiar acum cateva ore, HTC Butterfly 2 este un terminal cu dotari de top foarte atractiv, dar care din pacate nu ar putea ajunge pe cale oficiala in mai multe regiuni. Odata cu lansarea acestui model, cei de la Engadget au avut ocazia sa intoarca terminalul pe mai toate parțile, cat și sa ne ofere primele impresii legate de acest model.
 
HTC Butterfly 2 apare în fotografii hands-on la doar câteva ore de la evenimentul de lansare

Printre specificațiile lui HTC Butterfly 2 se numara un display Full HD Super LCD de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 sau 32 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD, o camera foto Duo de 13 megapixeli cu lentile 28mm și apertura f/2.0, cat și un senzor adițional pentru captura in adancime.
 
HTC Butterfly 2

Mai primim o camera foto secundara de 5 megapixeli, certificare IP57 pentru rezistența la apa și praf, difuzoare stereo duale BoomSound, o baterie de 2.700 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Din punct de vedere al design-ului, Butterfly 2 se aseamana destul de mult cu One (M8), cat și cu varianta sa din policarbonat denumita One (E8).
 
HTC Butterfly 2

Deși mare parte dintre specificații par a fi foarte similare cu modelele reamintite mai sus, HTC Butterfly 2 aduce un upgrade binevenit la capitolul camera foto. Astfel, in schimbul senzorului foto principal de 4 ultrapixeli, avem acum la dispoziție o camera de 13 megapixeli, cat și celebrul senzor secundar ce ne ajuta sa alegem focusul dupa realizarea imaginilor. Se așteapta ca Butterfly 2 sa ajunga in Hong Kong, India, Malaezia, Singapore și Thailanda incepand cu 2 septembrie.




Ceilalti au citit si: