Publicat: Marti 07-Iul-2015 21:38:18 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 683 ori
Cu cateva saptamani in urma, CEO-ul HTC, Cher Wang si-a cerut scuze fata de investitori pentru performanta slaba a companiei pe care o conduce, pentru ca apoi sa promita un terminal deosebit lansat la toamna. De atunci am aflat si un nume de cod si azi ni se mai dezvaluie o portiune din puzzle.
 
HTC Aero va sosi cu un ecran Quad HD cu sticla 2.5D si protectie Gorilla Glass 4 (Zvon)

Asa numitul HTC Aero ar urma sa vina cu un display Quad HD, conform zvonurilor, cu sticla 2.5D si protectie Gorilla Glass 4. Motivul pentru care HTC ar pregati un terminal special pentru la toamna e performanta slaba a lui HTC One M9, care nu s-a vandut atat de bine pe care dorea producatorul asiatic. HTC Aero se doreste a fi un fel de replica la Galaxy Note 5 si iPhone 6s, care vor debuta tot la toamna.

Alte zvonuri recente mentioneaza ca acest terminal va oferi suport pentru captura RAW si camera sa va avea o deschidere F/1.9. Inca nu e clar ce fel de abordare de design va adopta noul venit, dar nu credem ca se va abate prea mult de la formatul metalic unibody. Doar HTC putea sa starneasca atat de mult curiozitatea cu un model ce vine dupa un esec...




Ceilalti au citit si: