HTC 10 ni se prezinta in noi fotografii hands on, pe gri si negru; Acum si cu partea din spate inlaturata

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Sâmbata 26-Mar-2016 19:14:45 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1442 ori

HTC 10 e iar subiectul unor scapari, de aceasta data in doua variante de culoare si cu o privire rapida asupra hardware-ului intern. Viitorul flagship HTC, care va debuta pe 12 aprilie apare acum in imagini live clare, in care vedem acea muchie inedita ce va defini handsetul in urmatoarele luni.
 


 

Vedem telefonul aici pe negru sau gri, cu o camera usor iesita in relief, blitz dual si telemetru laser in spate. Bateria sa e neinlaturabila si spatele e usor rotunjit, in buna traditie HTC. Decupajele pentru antene au un colorit inedit, albastrui aplicat peste gri, poate nu chiar cea mai buna alegere. In continuare acele muchii proeminente dau senzatia ca telefonul are o husa bumper aplicata.
 


 

Observam si ca telefonul e foarte angular si ca muchiile nu sunt rotunjite, ci "in panta". Aceeasi abordare se aplica si sus si jos si banuiesc ca HTC a facut studii de ergonomie inainte sa ia aceasta decizie. Se remarca jackul audio centrat sus si grila singulara pentru difuzor in zona inferioara. Sa speram ca acele margini metalice nu se vor simti taioase in mana utilizatorului...
 


 






 

 



Ceilalti au citit si: