Publicat: Duminica 06-Mar-2016 10:36:14 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 2081 ori
Vedeam in urma cu doar cateva zile o serie de imagini, dar și o randare pentru viitorul flagship HTC, terminal al carui design pare a fi o combinație intre ultimele 3-4 modele aduse pe piața de catre compania taiwaneza. Telefonul in cauza se numește HTC 10, și astazi este iarași in centrul atenției grație unei noi randari.
 
 HTC 10 apare într-o noua imagine; acesta pare a fi design-ul final adoptat de catre taiwanezi

Vedem telefonul in varianta de culoare alba, dar și homescreen-ul unde se remarca data de 12 aprilie - ziua in care acest model ar putea debuta oficial. Ca design, acest terminal ne amintește atat de One A9, dar și de prima generație HTC One M7 atunci cand privim partea din spate a acestuia.

Din cate se poate observa, camera foto este insoțita de un bliț dual, dar și de un telemetru laser ce va ajuta la focalizarea mult mai rapida a subiecților. Avem parte de un corp complet metalic, de un buton home fizic cu scanner de amprente, și de butoane capacitive de control situate sub ecran.

Ca dotari, acest smartphone nu va dezamagi, urmand a oferi un display cu rezoluție Quad HD, 4 GB memorie RAM și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820. Din pacate, difuzoarele stereo dispar și de pe acest model, caracteristica pe care numeroși utilizatori o apreciau.




Ceilalti au citit si: