Publicat: Vineri 01-Apr-2016 22:37:36 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 562 ori

E bizar sa aflam din senin de existenta lui HTC 10 Mini, ba mai mult decat atat sa vedem si un procesor nou la interiorul sau si chiar si o perioada de lansare. Cum totul pare suspect pe 1 aprilie, privim cu precautie aceste zvonuri, pe care le disecam mai jos.
 


 

S-ar parea ca la cateva luni dupa debutul lui HTC 10 (programat pentru 12 aprilie) vom vedea si un HTC 10 Mini. El ar sosi cu un display de 4.7 inch, cel mai probabil cu rezolutie Full HD, dar si cu dotari high end, precum 4 GB RAM si procesor Snapdragon 823. Acest chipset e practic acelasi cu Snapdragon 820, cu diferenta ca e tactat la o frecventa mai ridicata.

Acelasi chipset a fost asociat recent cu telefonul Xiaomi Mi Note 2, deci tindem sa credem ca el exista cu adevarat. Se vehiculeaza si luna septembrie ca perioada de lansare pentru acest telefon, dar aici se si incheie informatiile. Pana acum nu am mai avut indicii despre acest terminal si avand in vedere dotarile sale, pare ca HTC ar avea o abordare gen Sony Xperia Z Compact, adica format mai mic, dar dotari tot high end.

Credeti ca vom vedea un astfel de produs?

Ceilalti au citit si: