HBO Go la Vodafone gratuit pentru abonatii Red; Aparent se pregateste si un spot TV cu Jon Snow de Romania (Zvon)

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Luni 15-Iun-2015 18:17:33 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 844 ori
E drept ca acest zvon nu e la fel de mare precum cel cu achizitia RCS & RDS de catre Vodafone sau ca achizitia UPC, dar e totusi unul interesant. Pe forumul Mobilissimo se discuta activ despre zvonul propagat pe un alt forum, ce afirma ca Vodafone ar introduce de azi o oferta speciala ce include HBO Go la pachet.
 
HBO Go la Vodafone gratuit pentru abonatii Red; Aparent se pregateste si un spot TV cu "Jon Snow de România" (Zvon)

Astfel, abonatii RED vor primi HBO Go gratuit, fara a avea nevoie de un abonament la cablu TV. La nivel global evolutia serviciilor de televiziune si cablu a dus la migrarea acestora catre mediul online, de vreme ce publicul se uita tot mai putin la televizor. Discutiile purtate pe forumul sursa mentioneaza si ca azi, 15 iunie se va lansa un nou spot TV care va promova oferta.

Aparent el va include un "Jon Snow de Romania", ceea ce suna foarte amuzant si interesant (Jon Snow e un personaj celebru din Game of Thrones). Nu e foarte clar daca absolut totusi abonatii RED au parte de oferta sau doar cei cu abonamente ceva mai scumpe. La sursa se discuta despre un RED 99 si despre modificari aplicate abonamentelor RED.

In cel mai rau caz s-ar putea ca traficul in HBO Go sa fie gratis si nu serviciul in sine.




Ceilalti au citit si: