Google lanseaza Google Cast for Audio: tehnologia Chromecast in versiunea audio, pentru difuzoare (Video)

Stiri Telefoane Google

Publicat: Luni 05-Ian-2015 20:00:36 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 365 ori
Dupa un produs Chromecast de succes, vandut in 27 de tari si cu o utilizare crescuta cu 60% de la lansare (per device), e momentul ca intreg conceptul de Casting sa evolueze. Astfel, Google anunta astazi Google Cast for Audio.
 
Google lanseaza Google Cast for Audio: tehnologia Chromecast în versiunea audio, pentru difuzoare (Video)

Practic, aceeasi tehnologie din cadrul Chromecast ajunge pe difuzoare, sound bar-uri si receivere audio/video. Trebuie doar sa apasati pe butonul Cast si melodia voastra preferata se va auzi pe difuzoarele preferate, daca au suport Google Cast. Puteti folosi functia pe terminale iOS si Android fara probleme si chiar sa o aplicati si in cazul aplicatiilor radio. Difuzoarele si boxele Google Cast Ready preiau continuturile direct din cloud, deci veti obtine o calitate audio de invidiat si in acelasi timp veti putea folosi handsetul sau tableta fara probleme.
 
Google lanseaza Google Cast for Audio: tehnologia Chromecast în versiunea audio, pentru difuzoare (Video)

Noul serviciu vine cu suport pentru Deezer, Google Play Music, iHeartRadio, NPR One, Pandora, Rdio, TuneIn si lista e mult mai lunga de atat. Primele boxe care vor oferi suport pentru Google Cast for Audio vor sosi in SUA in primavara si vor fi produse de firme ca Sony, LG, HEOS by Denon, iar mai multe firme vor lansa produse de acest gen in urmatoarea perioada. Alte companii care participa la initiativa sunt Broadcom, Marvell, MediaTek sau Libre Wireless.
 




Ceilalti au citit si: