Publicat: Joi 19-Noi-2015 12:09:15 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 881 ori
Google ofera o noutate foarte interesanta astazi, cu privire la aplicatiile de pe terminalele Android. In aprilie Google incepuse sa indexeze aplicatiile in Google Search, afisand informatiile relevante in rezultate, chiar daca nu aveai respectiva aplicatie instalata. Azi aflam ca acum poti vedea informatii din aplicatiile respective fara a le avea instalate.
 
Google îti permite acum sa încerci aplicatiile prin streaming, fara sa le instalezi

Google practic testeaza ideea de a va juca cu o aplicatie fara sa o aveti instalata, facand un soi de streaming cu aceasta direct din Google Search. GIF-ul de mai jos explica foarte clar ce se intampla. E vorba de o tehnologie pe baza de cloud, ce permite deschiderea unei aplicatii ca un rezultat de cautare si apoi simularea experientei sale de utilizare.
 
Google îti permite acum sa încerci aplicatiile prin streaming, fara sa le instalezi

Daca veti cauta un software de acest gen si veti vedea optiunea "Stream" langa aplicatie, atunci puteti sa o incercati cata vreme aveti conexiune WiFi. Deocamdata functia e disponibila pentru putine aplicatii, printre care si HotelTonight, Chimani, Daily Horoscope si New York Subway. Ce urmeaza? Sa jucam jocuri fara sa le instalam probabil...
Ceilalti au citit si: