Google breveteaza un nou tip de carcasa pentru smartphone, cu spatii speciale pentru degetele utilizatorului

Stiri Telefoane Google

Publicat: Sâmbata 26-Sep-2015 20:28:19 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 802 ori
Google are un nou brevet publicat pe Internet, de aceasta data unul cel putin bizar, avand in vedere trendurile actuale de design in randul smartphone-urilor. Aparent cei de la Google nu sunt multumiti de actualele "caramizi" si de faptul ca au o suprafata tot mai slefuita, pe toate laturile.
 
Google breveteaza un nou tip de carcasa pentru smartphone, cu spatii speciale pentru degetele utilizatorului

Astfel, terminalele devin tot mai alunecoase si desi o husa pare solutia salvatoare, compania din Mountain View doreste mai mult. Aici apare in ecuatie brevetul pe care il vedeti in imaginea de mai sus si care implica o carcasa pentru smartphone cu spatii speciale pentru degetele utilizatorului. Suprafata astfel modificata imbunatateste aderenta si se opune alunecarii din mana.

Problema e ca o carcasa de acest gen nu e deloc estetica si marginile sale franjurate nu arata deloc bine. Doar maleabilitatea unui astfel de sasiu i-ar justifica lookul, altfel e totul inutil. Evident foarte multe brevete de genul raman in faza de proiect, deci nu trebuie sa ne impacientam ca vreun Nexus viitor ar putea arata astfel.
Ceilalti au citit si: