Google ar dori sa integreze functii din Goggles in aplicatia Camera de pe Android, conform unor zvonuri

Stiri Telefoane Google

Publicat: Sâmbata 26-Mar-2016 19:18:33 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 270 ori

Se pare ca Google ar lucra la o noua functionalitate pentru aplicatia Camera de pe Android, care ar urma sa integreze si functii asociate cu aplicatia Goggles. Astfel vom putea realiza cautare vizuala direct din meniul camerei.
 


 

Google Goggles poate fi descarcat si acum si folosit pentru a cauta imagini si sursele acestora sau detalii asociate folosind camera. Pe viitor am putea vedea informatii in catarea electronica cu privire la postere, coduri de bare, monumente si repere din jurul nostru. Exista si posibilitatea ca obiectele pe care vrem sa le capturam sa fie subliniate pentru a fi mai usor identificate.


 

Lucrurile se complica in magazine, unde fiecare produs va putea fi detaliat in aplicatie, cu preturi asociate, valori nutritionale si alte informatii. Evident au fost realizate si teste la nivel de realitate virtuala si augmentata cu aceste functii, desi Google Glass nu prea a mai evoluat in ultimii ani. Dupa cautarea vocala si cea prin input text, cea pe baza de imagini pare urmatorul pas logic.

Ma astept si la o integrare cu Google Now on Tap cumva.





Ceilalti au citit si: