Google anunța achiziția dezvoltatorului Fly Labs; planuiește introducerea unor funcții de editare video in aplicația Google Photos

Stiri Telefoane Google

Publicat: Duminica 08-Noi-2015 13:25:28 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 318 ori

In lista de aplicații dezvoltate de catre Google și regasite la ora actuala pe terminalele cu Android, se afla totodata și Photos - software de tip manager pentru fotografiile și clipurile video pastrate pe device. De asemenea, aceasta aplicație ne aduce și diferite funcții de editare a fotografiilor.
 

Google anunța achiziția dezvoltatorului Fly Labs; planuiește introducerea unor funcții de editare video în aplicația Google Photos
 

Cu scopul de a oferi funcții de editare și pentru materialele video, Google anunța astazi achiziția dezvoltatorului Fly Labs, echipa ce se afla in spatele a 4 aplicații iOS de editare rapida clipurilor video. De acum inainte, echipa de dezvoltatori Fly Labs va face parte din familia Google, și va lucra desigur la introducerea funcției de editare video pentru Google Photos.

Ni se dezvaluie ca aplicațiile celor de la Fly Labs permit editarea videoclipurilor doar prin utilizarea de gesturi simple ca și cele de tip swipe, sau tap. Totodata, exista și funcția de crop pentru transformarea clipurilor filmate in modul portret, in modul landscape.

Aflați ca aplicațiile de editare video Fly Labs pentru iOS, sunt acum disponibile complet gratuit in App Store, acestea urmand a fi listate doar pana in ianuarie 2016.





Ceilalti au citit si: