Google Play Store vine cu o abordare in stil PlayStation Network si App Store, cu o aplicatie gratuita a saptamanii

Stiri Telefoane Google

Publicat: Luni 15-Iun-2015 20:39:24 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 660 ori
Google a lansat o noua oferta speciala in Play Store, care va aduce saptamanal cate o aplicatie gratuita, dupa modelul lui App Store si partial si al lui PlayStation Network. Acesta din urma ofera jocuri gratuite odata pe luna, dar sa nu visam la prea mult, prea devreme.
 
Google Play Store vine cu o abordare în stil PlayStation Network si App Store, cu o aplicatie gratuita a saptamânii

Retineti ca oferta Google a venit fara mare tam tam si fara un anunt oficial. Astfel, avem acum un "App of the week", prima oferta fiind cea a lui Daniel Tiger Grr-ific Feelings, o aplicatie educationala pentru cei mici, care de obicei costa 3 dolari și e disponibila aici. In afara de Black Friday si Humble Bundle, Google nu avea un mecanism de oferte de aplicatii gratuite si cu siguranta nu unul saptamanal.

Odata ce un dezvoltator isi listeaza aplicatia drept gratuita, el nu mai poate sa ii schimbe statutul catre software cu plata. Pentru ca noua oferta sa intre in vigoare e folosit un cod discount care duce costul aplicatiei la zero. Nu e foarte clar cum se pot inscrie dezvoltatorii in acest sistem. Speram sa vedem si jocuri si aplicatii celebre la oferta pe viitor.




Ceilalti au citit si: