Publicat: Joi 15-Ian-2015 18:07:57 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 360 ori

Dupa actualizari ale lui Google Translate si Google Now Launcher, gigantul motoarelor de cautare ofera si o noua versiune pentru Google Maps pe Android. E vorba despre versiunea 9.3 a aplicatiei, care nu aduce o lista foarte bogata de schimbari, dar cateva functii interesante ne sar in ochi.



 

Noul Google Maps include directionari partajabile, ceea ce inseamna ca atunci cand un utilizator primeste directionarea catre un punct de reper si are un traseu clar desenat pe harta, el poate partaja cu alte contacte sau prieteni respectiva ruta. Ea este trasata sub forma unei liste de instructiuni, cu un link pentru a vedea cea mai buna ruta in functie de traficul actual.



 

Utilizatorii Google Glass vor primi si ei suport pentru partajarea de directionari catre ochelarii smart in versiunea 9.3 Aparent exista si o noutate legata de notificarile asociate anumitor puncte de reper pe harta, inclusiv statii de autobuze, restaurante sau magazine. E vorba despre notificari contextuale speciale evident. Aplicatia include permisiuni noi, inclusiv accesul la setarile Bluetooth si terminalele conectate via Bluetooth.

Puteti descarca de aici noul Google Maps sau din Play Store de indata ce soseste oficial.





Ceilalti au citit si: