Godzilla Smash3 review (Samsung Galaxy S5): un fel de Candy Crush cu tile-uri radioactive si Godzilla in fundal luptandu-se (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Miercuri 11-Iun-2014 19:51:21 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 363 ori
Filmul Godzilla are deja cateva saptamani la cinematografe si nu puteau lipsi si jocurile asociate. Avem nu mai putin de 2 titluri de aceasta data, unul de actiune si unul in genul Candy Crush. Azi ne ocupam de al doilea joc, numit Godzilla Smash3, pe care l-am testat pe Samsung Galaxy S5, primit de la Cosmote Romania.
 
Godzilla Smash3

Acest joc este genul de titlu care implica unirea a mai multe bule alaturate de aceeasi culoare pentru a castiga. Titluri in acest gen sunt Candy Crush sau Frozen Free Fall, daca vreti repere. Diferenta aici este ca in partea de sus a ecranului, fiecare mutare a voastra devine un atac al soparlei uriase. Astfel, conectam cateva tile-uri albastre si lovim un elicopter cu damage mic, tile-urile galbene aduc damage mai mare si cele portocalii cel mai mare damage posibil.
 
Godzilla Smash3 review (Samsung Galaxy S5): un fel de Candy Crush cu tile-uri radioactive si Godzilla în fundal luptându-se (Video)

Avem si combo-uri declansate de tile-urile care fac tot randul sa explodeze. Putem uni aceste bilute colorate pe orizontala, verticala sau diagonala, cata vreme ele au aceeasi culoare. Exista si tile-uri care cresc viata lui Godzilla sau care aduna energie speciala pentru un jet nuclear scuipat de soparla. Va veti confrunta cu tancuri, barci, elicoptere si avioane, fiecare cu nivel de viata diferit.

In plus, exista si batalii cu cate un boss MUTO, stiti voi creaturile gigantice din film. Smash3 aduce 80 de nivele de gameplay, devine plictisitor rapid si uneori chiar frustrant. Ii dam o nota de 6.5 din 10 si il puteti descarca de aici pentru Android, respectiv de aici pentru iOS.
 
Samung Galaxy S5 prețuri actualizate:
Flanco.ro eMAG.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro F64.ro Altex.ro Okazii.ro
 
Godzilla Smash3 review
 




Ceilalti au citit si: