Giant Boulder of Death Review (Allview V1 Viper i4G): endless runner cu un bolovan printre yoddleri (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Joi 26-Mar-2015 14:27:12 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 223 ori
Pik Pok a realizat cateva jocuri foarte dragute de-a lungul vremii, iar printre ele se numara inevitabil si un endless runner. Pe numele sau Giant Boulder of Death, acest joc gratuit a fost testat de noi pe telefonul Allview V1 Viper i4G, pe care vi l-am oferit la concurs.
 
Giant Boulder of Death Review (Allview V1 Viper i4G): endless runner cu un bolovan printre yoddleri (Video)

Jocul a debutat in 2013 si a ramas oarecum sub radarul nostru, nefacand furori pana recent. El va permite sa controlati un bolovan gigantic, care se rostogoleste la vale, strivind tot ce prinde in calea sa, in afara de baricade cu tepi sau alti bolovani cu tepi. Veti putea controla megalitul apasand pe ecran sau folosind control tilt, a doua varianta fiind un pic mai precisa.
 
Giant Boulder of Death

Veti putea strivi masini, sate intregi, munteni care fac yoddlere si evident intregi turme de oi, dar si cate un Yeti. Grafica 3D arata destul de bine si ideea este sa obtineti cat mai multi metri parcursi in acest titlu. Exista peste 250 de tinte de atins aici si achievementuri, dar si peste 100 de obiecte destructibile variate in Giant Boulder of Death. Puteti compara scorurile atinse cu ale prietenilor de pe Facebook si un aspect interesant e ca daca va logati in reteaua de socializare, veti zdrobi avataturi uriase cu fetele prietenilor, atunci cand le zdrobiti si scorurile.

Pe langa virarea catre dreapta si stanga veti avea si un buton Jump si veti putea umple o bara care la maxim va transforma intr-un soi de bila de foc cu tepi pe care nimic nu o poate opri. Se pot debloca noi fundaluri si puteri ale bolovanului, dar si folosi upgrade-uri de inaltime a sariturii spre exemplu. Jocul e amuzant si merita un 8 din 10 de la noi. Il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Allview V1 Viper i4G prețuri actualizate: eMAG.ro Allview.ro
 
Giant Boulder of Death Review (Allview V1 Viper i4G)
 




Ceilalti au citit si: