Publicat: Miercuri 02-Feb-2011 19:08:22 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 883 ori
Gadgeteer.ro si Vodafone Romania au anuntat organizarea Gadgeteer Awards, premiile care vor recunoaste meritele celor mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut. Astfel vom afla daca cel mai bun smartphone al anului 2010 este acelasi cu cel din topul nostru, iPhone 4.
 
Gadgeteer Awards: Telefonul anului 2010, desemnat de bloggeri si de public prin vot

Sunt toate sansele ca podiumul Gadgeteer Awards sa arate ca al nostru, cu iPhone 4 pe primul loc, Samsung Galaxy S pe 2 si HTC Desire pe 3, dupa cum se vede și in imaginea de mai sus. In ce priveste sectiunea de vot destinata publicului, aceasta este deschisa pentru voturi in perioada 1-15 februarie, folosind aplicatia Facebook disponibila pe pagina Vodafone.

Exista si un motiv pentru care ar trebui sa fiti si mai interesati de aceasta initiativa: un premiu din partea Vodafone. Este vorba despre cele 3 telefoane care se vor clasa pe primele locuri si care vor fi acordate prin tragere la sorti de catre operator. Votarea si tombola sunt accesibile doar pentru utilizatorii care au implinit 18 ani.

Pentru a participa la Gadgeteer Awards, va trebui sa aveti un cont activ pe Facebook, completat cu numele real, varsta si o adresa de email valida. Apoi va trebui sa accesati aplicatia speciala pusa la dispozitie de Vodafone. Puteti vota doar o singura data si doar un singur telefon dintre cele 15 propuse pe Facebook.

Clasamentul va fi anuntat pe 16 februarie iar cei 3 castigatori vor fi trasi la sorti in aceeasi data.




Ceilalti au citit si: