GTA Liberty City Stories Review (Huawei Nexus 6P): clasicul de pe PSP si pe PS2 revine, acum cu misiuni scurte si grafica imbunatatita (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 06-Mar-2016 16:50:05 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 895 ori
GTA Liberty City Stories sosea luna trecuta pe Android, cu o reducere de 40% si nu m-am putut abtine sa nu il joc imediat cum a aparut. El costa 4 euro la debut si a fost testat pe telefonul Huawei Nexus 6P. Acest titlu este o portare a jocului Liberty City Stories din anul 2005, disponibil pe PSP si pe PS2.
 
GTA Liberty City Stories

El are o grafica imbunatatita fata de versiunea cea veche si vine cu misiuni scurte, usor de jucat din mers, in tramvai sau autobuz. Il veti controla pe Toni Cipriani, care tocmai a iesit din inchisoare si incearca sa urce in ierarhia mafiei, realizand diferite sarcini pentru clanurile italiene. Veti asasina oameni, fugi de politie, escorta mafioti si lua taxa de protectie, plus face si trafic cu narcotice in acest titlu.

Avem parte aici de umbre si iluminare in timp real, un oras amplu de explorat si mai bine de 10 ore de gameplay la dispozitie. Noul GTA ofera suport pentru controller si s-a miscat excelent pe telefonul Nexus 6P, desi trebuie mentionat ca exista destul de multe device-uri cu care nu e compatibil, precum Xiaomi Mi Pad 2 sau Huawei Mate 8. Cu Galaxy S5 e compatibil totusi.
 
 GTA Liberty City Stories Review (Huawei Nexus 6P): clasicul de pe PSP si pe PS2 revine, acum cu misiuni scurte si grafica îmbunatatita (Video)

Ca in orice Grand Theft Auto care se respecta, veti putea fura orice masina si asculta o multime de posturi radio, iar in vreme ce controlul vehiculelor pe 4 roti e OK, motocicletele sunt aproape imposibil de manevrat. Veti cumpara si arme si sistemul de tintire e unul destul de original, fixandu-va un crosshair care e usor de mutat pe ecran. Puteti folosi și bate și face misiuni legale cu ambulanța, taxiul, mașina de poliție sau pompieri.

Veti putea schimba si hainele folosite, dar si unghiul camerei si veti interactiona cu o multime de mafioti fistichii si trazniti. Acesta e un joc violent si depravat, dar probabil va asteptati la asta. Parca atmosfera e mai putin pregnanta decat in San Andreas sau GTA 3 si titlul pare facut in graba si cu o poveste superficiala.

In ciuda laudelor legate de grafica, modul in care e randata ploaia e jenant pentru anul 2016. Ii acordam lui GTA Liberty City Stories nota de 9 din 10 si el ramane un joc destul de distractiv, desi controversat. Il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Huawei Nexus 6P, prețuri actualizate:
Cel.ro eMAG.ro MarketOnline.ro QuickMobile.ro evoMAG.ro F64.ro Compari.ro
 
 Review GTA Liberty City Stories, prezentat pe Huawei Nexus 6P
 
Ceilalti au citit si: