Furnizorii de componente pentru iPhone 7 pregatesc camere duale si difuzoare stereo pentru noul flagship

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Sâmbata 20-Feb-2016 14:57:23 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 876 ori
Furnizorii de componente pentru terminalele Apple au inceput pregatirile pentru productia lui iPhone 7, rezervand materialele necesare la partenerii lor. E vorba despre Cirrus Logic si Analog Devices, printre altii, iar productia lui iPhone 7 ar urma sa fie in plina desfasurare in trimestrul 2 si 3.
 
Furnizorii de componente pentru iPhone 7 pregatesc camere duale si difuzoare stereo pentru noul flagship

Debutul flagshipului va avea loc in luna septembrie, iar Cirrus Logic ar urma sa se ocupe de difuzoarele duale, care vor putea fi integrate in zona inferioara in lipsa jackului audio. Multiple surse au confirmat ca Apple va renunta la jackul audio de 3.5 mm, in favoarea unui conector Lightning all in one sau a conexiunii Bluetooth pentru casti.

Intre timp se pregateste cel putin o varianta de iPhone 7 cu camera duala, cu componente driver furnizate de ADI, indica cei de la Digitimes. LinX Technology ar putea furniza hardware-ul camerei duale, ducand la realizarea de fotografii aproape de calitatea unui DSLR. LinX realizeaza camere cu deschidere variata, iar senzorii lor sunt destul de compacti incat sa incapa usor pe un handset.

Aceleasi surse afirma si ca Apple va comanda grosul procesoarelor pentru iPhone de la TSMC mai degraba decat Samsung, cand vine vorba de procesorul Apple A10. TSMC si-a extins capacitatea de productie in ultima vreme. Alte zvonuri vorbesc despre un iPhone 7 rezistent la apa, lipsa decupajelor pentru antenele din spate si incarcare wireless.




Ceilalti au citit si: