Furnicile distrugatoare de gadgeturi iau cu asalt Statele Unite, un pericol pentru tablete si telefoane!

Stiri Telefoane Haioase

Publicat: Miercuri 12-Iun-2013 15:58:38 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 1000 ori
Daca pana acum praful si apa erau cei mai mari inamici ai gadgeturilor electronice, ei bine acum a aparut unul nou: furnicile Rasberry. Un exod al populatiei de furnici din America de Sud catre SUA a dus la descoperirea efectelor negative pe care le are aceasta specie de furnici asupra terminalelor mobile si nu numai.
 
Rasberry crazy ant

Au fost descoperite furnicile pana acum in Texas si Florida si se pare ca ele sunt imune la pesticide si se deplaseaza rapid. In Texas vietatile au produs pagube de 146.5 milioane de dolari, toate asociate cu device-uri electronice. Problema principala nu e ca furnicile prefera sa manance componente electronice, ci faptul ca atunci cand o furnica Rasberry e electrocutata, ea elibereaza feromoni care atrag si alte furnici la acelasi terminal.
 
Rasberry crazy ant

Banuiesc ca daca mai continua aceasta problema, in curand Sony si Samsung vor avea o noua unealta de marketing. Astfel vom vedea o versiune speciala de Sony Xperia Z rezistenta la furnici si un Galaxy S4 rezistent la apa, praf, furnici si... critici cu privire la cantitatea infima de spatiu de stocare liber.
 
Furnicile nebune (Rasberry crazy ant)




Ceilalti au citit si: