Frontline Commando 2 review: probabil cel mai aratos shooter static de pana acum! Joc prezentat pe HTC One M8 (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Marti 15-Apr-2014 13:43:26 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 527 ori
Sunt sigur ca stiti ca am avut in teste un HTC One M8, dar ceea ce nu stiti e ca am jucat si jocuri pe el. Printre ele se numara si Frontline Commando 2 de la Glu, care e disponibil gratuit si a fost testat pe flagshipul celor de la HTC.
 
Frontline Commando 2 review: probabil cel mai aratos shooter static de pâna acum (Video)

Noul venit aduce foarte mult cu Robocop, un alt shooter static lansat de Glu pentru a promova filmul cu acelasi nume. Frontline Commando 2 se remarca printr-o grafica 3D foarte aratoasa si este un cover shooter cu numeroase upgrade-uri disponibile pentru arme, dar si pentru coechipierii vostri. Din pacate aceste upgrade-uri au timere si modul de profit freemium e destul de mult folosit in acest titlu.
 
Frontline Commando 2 review: probabil cel mai aratos shooter static de pâna acum (Video)

Veti lucra in echipa in misiuni si veti putea folosi un coechipier pentru a va vindeca de exemplu si altul pentru a arunca cu grenade. Acesta este un cover shooter third person, care va ofera 50 de misiuni si posibilitatea de a antrena soldatii care va insotesc, pentru a le creste abilitatile. Veti avea parte si de boss battles la finalul fiecarei serii de misiuni, iar una din batalii cu o drona a fost destul de grea.
 
Frontline Commando 2 review

Fiecare misiune are anumite scopuri, de la o anumita durata de completare, la un numar ideal de headshoturi si toate va aduc bani in plus. Cu acesti bani upgradati sau cumparati arme, dar totul costa foarte scump aici. Misiunile dureaza cam 2-3 minute si aveti si un mod PvP daca vreti sa va razboiti cu gameri reali. Din pacate aici intra in actiune o bara de energie care va opreste sa dati mai mult de 3 lupte PvP.

Controlul acestui joc e foarte user friendly si e usor de tintit aici, mai usor decat in Robocop. Ii acordam lui Frontline Commando 2 nota 9.2 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS. Rețineți ca acesta este un cover shooter, deci veti sta nemiscați dupa un cover și veți ieși dupa el doar pentru a trage sau a sari in alt cover. 
 
HTC One M8, prețuri actualizate:
eMAG.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Koyos.ro Okazii.ro
 
Frontline Commando 2 review
 
Ceilalti au citit si: