Flashout 2 review (Sony Xperia Z2): un joc excelent de curse, dar cu circuite repetitive (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Joi 22-Mai-2014 14:55:05 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 185 ori
Multe jocuri de curse cu nave spatiale de pe Android incearca sa copieze feelingul lui Wipeout, pe care il jucam pe PlayStation 1 in anii 90, dar e foarte greu sa prinzi acea atmosfera. Cel mai nou candidat la acest titlu este Flashout 2, testat pe Sony Xperia Z2.
 
Flashout 2

Jocul costa 7 lei si are o grafica foarte aratoasa, dar circuite cam repetitive. Toate cursele arata cam la fel si cam aici se termina defectele acestui joc. Ar mai fi totusi si faptul ca inamicii nu va rateaza niciodata si veti fi lovit cu rachete cand va e lumea mai draga. Flashout 2 ofera curse in modul cariera single player, sau multiplayer, doar ca in acesta gasiti jucatori destul de greu.
 
Flashout 2 review (Sony Xperia Z2): un joc excelent de curse, dar cu circuite repetitive (Video)

Veti avea curse contra timp, contra inamicilor si la finalul fiecarei cupe o cursa one on one cu un rival special, un boss prezentat prin intermediul unui filmulet cu grafica de comic book. Cursele va vor duce in Coreea, Rusia sau Londra si circuitele sunt in numar de 10. Veti putea upgrada nava voastra sau sa cumparati una noua, iar in fundal veti auzi muzica trance si dubstep destul de potrivita acestor intreceri.

Feelingul de viteza e foarte reusit in Flashout 2, dar va va lua durerea de cap dupa cateva curse, de la acele flashuri de lumina de pe ecran. Retineti ca nu e totul doar o intrecere aici, ci puteti sa trageti cu rachete si gloante in inamicii vostri sau sa lasati mine pe teren. Controlul se realizeaza prin accelerometru sau butoane virtuale, dar in acest din urma caz din pacate nu putem muta butoanele pe ecran. Ne-am distrat de minune cu Flashout 2, care primeste nota 9.2 din 10.

Il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Sony Xperia Z2 pre'uri actualizate:
​Okazii.ro eMAG.ro ClickShop.ro evoMAG.ro Marketonline.ro PCFun.ro Amazon.de
 
Flashout 2 review​
 
Ceilalti au citit si: