Flagship-ul HTC A9 este fotografiat alaturi de iPhone 6; iata ce diferențe sunt intre cele doua device-uri

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 25-Aug-2015 11:50:28 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1209 ori

Direct de pe platforma de socializare Weibo, sosea ieri o imagine cu HTC A9, viitorul flagship al taiwanezilor, imagine pe care intr-un final am tratat-o ca fiind un fals tocmai datorita numeroaselor asemanari intre acesta și iPhone 6. Ei bine, astazi tot din China vine o fotografie cu HTC A9 ce confirma intr-un fel sau altul design-ul problema.
 

Flagship-ul HTC A9 este fotografiat alaturi de iPhone 6; iata ce diferențe sunt între cele doua device-uri
 

Telefonul pregatit de HTC este afișat acum chiar alaturi de modelul iPhone 6 și astfel se pot remarca diferențele intre cele doua. Observam totuși ca aceasta carcasa a terminalului HTC pastreaza forma relativ rotunjita spre margini, element de design specific versiunilor anterioare produse de taiwanezi.
 


 

Comparat cu randarea de ieri, se remarca cu ochiul liber faptul ca bliț-ul de pe acest model HTC este rotund, pe cand anterior ni se prezenta unul de tip dual-tone oval. De asemenea, și banda de plastic plasata la baza este acum mult mai aproape de partea de jos. Pe langa fotografia aceasta, am reușit sa gasim și un material ce dezvaluie partea frontala a telefonului.
 


 
Din pacate, calitatea este foarte slaba, motiv pentru care nu putem afla daca au fost aduse schimbari estetice majore. Pentru moment decidem sa tratam poza sosita astazi tot drept un fals, pana la sosirea unor materiale mai clare cu telefonul pregatit de HTC. Ceilalti au citit si: