Publicat: Luni 07-Mar-2016 09:10:22 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1325 ori

Weekend-ul ce tocmai a trecut s-a dovedit a fi unul destul de agitat in ceea ce privește numarul de materiale cu HTC 10 sosite pe web. Ei bine, scaparile continua și in aceasta saptamana cu noi randari pentru flagship-ul ce ar putea fi lansat oficial chiar pe data de 19 aprilie in cadrul unui eveniment marca HTC.
 


 

In randarea proaspat sosita putem vedea cele 4 variante de culoare in care smartphone-ul va fi ulterior comercializat. Avem parte de o versiune complet alba, de una aurie cu panou frontal alb, dar și de o varianta colorata in negru. Nu in ultimul rand, exista și un model cu panou frontal negru și spate alb.

Punand cap la cap toate informațiile ajunse pe web in ultimul timp, se pare ca HTC 10 va oferi un  display cu rezoluție QHD, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și cu un senzor foto principal de 12 megapixeli. Posibil ca pentru captura selfie sa primim o camera foto cu tehnologie Ultrapixel.

De asemenea, telefonul va opta pentru un buton home fizic cu rol de scanner de amprente, și pentru un port USB Type-C la baza.





Ceilalti au citit si: