Farsa zilei: oameni de pe strada pacaliti cu primul iPhone din 2007, crezand ca e iPhone 6s (Video)

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Luni 14-Sep-2015 23:05:56 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1371 ori
Farsa zilei: oameni de pe strada pacaliti cu primul iPhone din 2007, crezând ca e iPhone 6s (Video)Emisiunea lui Jimmy Kimmel include uneori si farse, precum cea de mai jos, care implica prima generatie de iPhone prezentata ca iPhone 6s. Oamenii intervievati in clip sunt cei de rand de pe strada, din viata de zi cu zi, probabil triati dintre cei care si-au dat totusi seama ce se intampla…
 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, "script", "facebook-jssdk"));
 

E socant cat de convinsi sunt cei ce apar in clip ca primul iPhone din 2007 chiar e iPhone 6s. Am remarcat ca in special publicul feminin e incantat ca handsetul e mai compact si am vazut chiar o domnisoara care avea un iPhone 6 pe care il compara cu cel din 2007 si nu vedea nimic suspect in asta. Multi au spus si ca "a disparut lagul", rezolutia e mai ridicata si alte afirmatii bizare.

Nici unul dintre cei chestionati nu a ezitat sa afirme ca ar cumpara asa ceva, de indata ce apare. Pe de o parte e ciudat ca in ciuda cantitatii uriase de reclame si promovare pentru modelele iPhone, acesti oameni nu isi dau seama ca handsetul din mana nu e cel modern. Pe de alta parte e drept ca multe dintre modelele iPhone seamana intre ele, dar de la iPhone 5s la iPhone 6 a existat o modificare clara de design.

Sunt sigur ca si la noi reactiile ar fi identice, dar am o mica banuiala ca mai multi oameni isi vor da seama ca e o farsa. Ştiti cum e romanul, mereu banuitor, mereu suspicios ca e pacalit cu ceva... americanul e ceva mai relaxat.




Ceilalti au citit si: