FIFA 15 Ultimate Team Review (iPhone 6 Plus): fotbalul fantezie si jocul cu cartonase, plus simulare cu grafica 3D la nivel de FIFA 14 (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Miercuri 08-Oct-2014 22:14:35 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 517 ori
Ştiu ca ne-ati cerut insistent o recenzie la FIFA 15 Ultimate Team, asa ca ne conformam si profitam de faptul ca am avut un iPhone 6 Plus in teste. Am primit acest device de la Quickmobile.ro si am testat pe el FIFA 15 Ultimate Team, pe care l-am jucat cu mare placere cateva zile. Hai sa vedem ce ne rezerva jocul celor de la EA.
 
FIFA 15 Ultimate Team Review (iPhone 6 Plus): fotbalul fantezie si jocul cu cartonase, plus simulare cu grafica 3D la nivel de FIFA 14 (Video)

Nu stiu daca stiti, dar sunt foarte mare fan FIFA, jucand mai toate titlurile din serie. Ei bine, aflati din start ca FIFA 15 UT nu este FIFA 15 de pe console si PC portat pe mobil si tableta. In primul rand, aveti la dispozitie doar modul Ultimate Team, deci nu puteti juca cu echipe reale sau echipe nationale. Puteti juca doar o competitie imaginara, un fantasy soccer, in care pana si Cristiano Ronaldo si Messi pot fi coechipieri.

Exista si latura de simulare 3D a meciului, cu grafica precum FIFA 14 si doua modalitati de control: casual si classic. Casual include pe langa cateva butoane si gesturi swipe si posibilitatea de a apasa pe ecran pentru a intercepta un jucator, pentru a pasa si swipe pentru a trage la poarta de exemplu. Aveti la dispozitie un numar urias de jucatori si o piata de transferuri pe care puteti face achizitii, cu banii castigati din meciuri, turnee si competitii.
 
FIFA 15 Ultimate Team

Cel mai important concept aici e Chemistry, adica acea buna intelegere si chimia dintre jucatorii unei echipe. Ea este marcata cu linii trasate intr-un grafic al celor 11 jucatori, iar chimia ideala se obtine la jucatori de aceeasi nationalitate, de la aceeasi echipa si din aceeasi liga. Ar fi bine si sa jucati fotbalistii pe pozitiile native. Puteti vizualiza meciurile fie cu grafica 3D, fie sub forma de text, printr-o simulare rapida.
 
FIFA 15 Ultimate Team Review (iPhone 6 Plus): fotbalul fantezie si jocul cu cartonase, plus simulare cu grafica 3D la nivel de FIFA 14 (Video)

Jucatorii sunt reprezentati sub forma de cartonase cu atribute, skilluri si biografie si puteti folosi si cartonase pentru a schimba tricourile, mingea, incaltarile sau pentru a obtine mai mult fitness sau contracte mai lungi pentru jucatori. FIFA 15 UT e un joc perfect realizat dupa parerea mea, el avand doar 2 defecte: deconectarile de la serverele EA destul de dese si meniurile alambicate.

Nota sa este de 9.5 din 10 si il descarcati de aici pe iOS si de aici pe Android. Din cate stiu avem multiplayer pe iOS, sub forma meciurilor cu alte echipe fantasy, dar nu garantez ca aceasta functie e pastrata si pe alte platforme.
 
FIFA 15 Ultimate Team Review (iPhone 6 Plus)
 




Ceilalti au citit si: