Publicat: Joi 25-Sep-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 112 ori
Handsetul Sagem Roxy a fost tocmai aprobat de catre FCC, chiar in vreme ce restul globului admira proaspat lansatul T-Mobile G1. Handsetul opereaza oriunde pe glob si soseste cu mod input T9.

Sagem Roxy aprobat de FCC

Sagem Roxy foloseste retele 3G/2100 MHZ (UMTS/HSDPA) si GSM 900/1800/1900 MHz, iar ca feature interesant, terminalul dispune de un indicator vizual in partea sa superioara, sub forma unei lumini. Aceasta indica prezenta apelurilor nepreluate si a mesajelor noi. Noul handset este disponibil in format candybar si soseste cu radio FM, o camera de 3.2 megapixeli cu blitz si suport pentru captura video.

Roxy va va permite sa efectuati si apeluri video, in vreme ce playerul sau muzical incorporat suporta download pentru fisiere audio via WAP sau conectat la un PC. Telefonul utilizeaza si carduri externe de memorie, iar pasionatii de muzica vor folosi cu siguranta tastele sale muzicale laterale. Pretul si data de lansare ale noului Sagem nu sunt cunoscute inca, dar se pare ca il vom vedea destul de curand pe piata europeana.

[


Ceilalti au citit si: