Extraopțiuni noi la cartelele preplatite Vodafone cu SMS-uri nelimitate in orice rețea naționala

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Miercuri 29-Mai-2013 11:54:13 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 694 ori
Cartelele preplatite au devenit segmentul cel mai dinamic din cadrul operatorilor telecom. Obțineți mai multe beneficii la o cartela fața de un abonament lunar și multora li se pare ciudat acest aspect.
 
Extraopțiuni noi la cartelele preplatite Vodafone cu SMS-uri nelimitate în orice rețea naționala

Vodafone pluseaza cu noi extraopțiuni pentru cartelele preplatite. Se ajunge pana la a se oferi SMS-uri nelimitate in orice rețea naționala. Costa 6 euro pe luna. Pe langa SMS nelimitate se adauga 2000 de minute in rețea, 100 de minute naționale și 150 MB trafic de date. Nu-i așa ca suna interesant? Mai ales pentru publicul 14 - 26 ani care comunica mult prin mesaje scrise.

La 8 euro primiți 300 MB, SMS nelimitat, 100 minute naționale și 2000 minute in rețea. Mai exista posibilitatea / extraopțiunea prin care la 6 euro se ofera 2000 de minute și SMS-uri in rețea, 150 de minute naționale și 50 MB trafic de date.

Daca veți cumpara o cartela Vodafone in perioada imediat urmatoare, o cartela cu 6 euro credit veți primi inca 6 euro din partea Vodafone.

Tabelul cu toate detaliile:
 
2 Euro credit SMS-uri nelimitate in retelele nationale 2 Euro credit 150 MB Internet pe mobil 2 Euro Credit 50 minute nationale, internationale in retelele fixe din UE, SMS-uri nationale 1 Euro Credit 50 MB Internet pe mobil 1 Euro credit 25 minute nationale, internationale in retelele fixe din UE, SMS-uri nationale
 
Revin cu un articol comparativ al ofertelor la cartele preplatite din portofoliul operatorilor telecom locali. 



Ceilalti au citit si: