Publicat: Marti 29-Sep-2009 21:45:41 - Autor: Alex Stanescu - Afisat de: 198 ori
In vreme ce iPhone a sosit in Romania in exclusivitate prin Orange, britanicii au putut achizitiona handsetul produs de Apple prin intermediul operatorului O2, cel putin pana acum. Iata ca exclusivitatea celor de la O2 a expirat si este randul Orange UK sa profite de terminalul Apple.

Exclusivitatea O2 pentru iPhone a expirat; Orange si Vodafone pe felie in Marea Britanie

Orange va lansa handsetul catre finalul anului, iar acesta poate fi considerat un precedent pentru toate tarile in care iPhone-ul pare "intepenit" pe vecie in oferta unui singur operator. Atat iPhone 3G, cat si varianta 3GS vor sosi in Marea Britanie prin Orange UK si deocamdata nu avem informatii despre preturile lor si abonamentele speciale oferite impreuna cu telefoanele.

Se pare ca si Vodafone va incepe sa comercializeze handsetul Apple incepand din 2010, pe piata din Marea Britanie, dupa ce operatorul vindea deja telefonul pe 13 alte piete la nivel international.

Ramane de vazut daca si AT&T va pierde batalia pentru exclusivitatea lui iPhone in SUA, in favoarea celor de la Verizon, o speculatie tot mai des intalnita in randul specialistilor din domeniu. Si in Romania terminalul Apple pare a fi bine fixat in oferta Orange, cu putine sanse de a fi oferit de alt operator prea curand.


Ceilalti au citit si: