Etherlords, un super joc de strategie cu unghi izometric soseste pe iOS pe 4 septembrie (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Vineri 22-Aug-2014 00:41:09 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 293 ori
Etherlords este un joc de strategie care a avut succes pe Steam si el va sosi pe iOS pe 4 septembrie. Acest titlu aduce un unghi de vizualizare izometric si este realizat de catre firma Nival, creatorul lui Prime World: Defenders, un titlu tower defense multi premiat.
 
Etherlords, un super joc de strategie cu unghi izometric soseste pe iOS pe 4 septembrie (Video)

Etherlords este inspirat de Carcassone, titlu faimos de strategie de care sigur ati auzit. Noul joc va permite sa teraformati anumite zone, tile cu tile si sa folositi nu mai putin de 180 de creaturi pe care le puteti trimite in lupta. Puteti sa va luptati si cu jucatori reali printr-un sistem PvP asincron. Jocul va fi gratuit, ceea ce este o veste buna. Etherlords va avea o grafica 3D si este creat folosind Unity.

Pe langa faptul ca jocul nu costa nimic, el nu are nici un sistem freemium de energie si nici nu necesita conexiune constanta la Internet. Daca ne luam dupa trailerul de mai jos, jocul arata foarte bine, iar creaturile amintesc de cele din World of Warcraft. Puteti folosi numeroase abilitati si interfata e foarte intuitiva si pe mobil si pe tableta.
 




Ceilalti au citit si: