Epic Skater Review (Utok 5008): endless runner cu skateboarduri si potential... irosit (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Marti 23-Sep-2014 19:09:59 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 218 ori
Cred ca ma aropii foarte rapid de suta de jocuri endless runner care mi-au trecut prin mana si fiecare incearca sa faca ceva diferit fata de Temple Run, Minion Rush sau Subway Surfers. Putine reusesc, iar Epic Skater ar fi putut fi un super joc, doar ca are unele lipsuri.
 
Epic Skater Review (Utok 5008): endless runner cu skateboarduri si potential... irosit (Video)

Am testat acest titlu pe telefonul UTOK 5008, jocul fiind disponibil gratuit. El este un endless runner cu skateboard, lansat la inceputul lunii august si oferind un design colorat ce aminteste de Subway Surfers. Actiunea se desfasoara din unghi side scrolling si controlati un mic skater care face tot soiul de combouri, ollie-uri si se da pe balustrade in curtea unui liceu si apoi in oras.
 
Epic Skater Review (Utok 5008): endless runner cu skateboarduri si potential... irosit (Video)

Veti apasa pe ecran pentru a pregati un salt si veti da drumul degetului pentru a sari, dupa ce ati incarcat acea saritura. Skaterul aduna monezi, cu care realizati upgrade-uri skillurilor sale, iar revenind la control, veti face swipe inainte sau inapoi pentru a va apleca pe skate. Cu swipe in jos sau sus faceti kickflip, adica rotiti placa in aer. Veti realiza si multiplicatoare de scor in functie de combo, veti face si grinding, deci cam tot ce presupune o experienta skateboard reusita, desi e una arcade.

Grafica e de tip cartoonish, iar jocul provoaca dependenta, desi e foarte repetitiv. Totusi, el nu iese cu nimic in evidenta fata de alte titluri din acelasi gen si nici macar nu aveti deblocabile, precum noi placi, costume sau personaje. Ii dam nota 7.5 din 10 si il puteti descarca de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
​UTOK 5008 prețuri actualizate
UTOK.ro eMAG.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Flanco.ro Altex.ro Okazii.ro
 
Epic Skater Review (UTOK 5008)
 




Ceilalti au citit si: