Ecranul lui iPad Mini 4 este excelent, il depaseste si pe cel de pe iPad Pro, conform testelor expertilor de la DisplayMate

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Miercuri 18-Noi-2015 14:34:17 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 366 ori
De cand a fost lansat iPad Pro in magazine auzim numai lucruri bune despre el, din diferite recenzii. Ei bine, azi am aflat cu surprindere ca exista cel putin o tableta cu ecran mai bun decat al acestui device iar modelul in cauza vine tot de la Apple. E vorba de iPad Mini 4.
 
Ecranul lui iPad Mini 4 este excelent, îl depaseste si pe cel de pe iPad Pro, conform testelor expertilor de la DisplayMate

DisplayMate Technologies sunt o autoritate cand vine vorba de teste ale ecranelor de tablete si telefoane, iar ei au luat in colimator iPad Pro si iPad Mini 4 in ultima vreme. Cea mai noua tableta Apple cu ecran de 7.9 inch depaseste cu usurinta iPad Air 2 si iPad Pro in mai toate testele, poate doar in afara celui de contrast, dar chiar si acolo sta bine.

iPad Mini 4 are un consum de doar 3 watt, fata de iPad Air 2 cu 5.1 watt sau iPad Pro cu 7 watt, deci e mai eficient la consum. Şi la unghiuri de vizualizare triumfa modelul cu diagonala mai mica, dar si la luminozitate, cu 450 cd/m2. Şi asta in vreme ce iPad Pro atinge 424 cd/m2. iPad Mini 4 are un ecran LCD considerat aproape de perfectiune dupa toate masuratorile DisplayMate.

El are si o reflectivitate scazuta, contrast foarte bun in lumina ambientala crescuta si o acuratete fantastica a culorilor. Prețul din Romania pentu iPad Mini 4 respectiv iPad Pro, il puteți afla de aici, respectiv aici.
Ceilalti au citit si: