EA incearca sa impiedice parerile negative referitoare la unul dintre cele mai așteptate jocuri pe Google Play Store

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Luni 10-Feb-2014 21:04:52 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 171 ori
Cum a fost cazul și cu mulți alți dezvoltatori, a existat o periada cand EA Games dezvolta titluri in exclusivitate pentru PC-uri și console. In acea “era” nu existau smartphone-uri și nici sisteme de operare complexe pentru mobile. In clipa de fața insa, așteptarile din partea celor mai cunoscuți dezvoltatori au crescut remarcabil de mult.
 
EA încearca sa împiedice parerile negative referitoare la unul dintre cele mai anticipate jocuri pe Google Play Store
 
Ideea celor de la EA s-a concretizat in cea mai mare maura odata cu portarea unor jocuri foarte apreciate pe PC-uri. Sarcina este una destul de dificila, dar pentru cea mai buna parte EA au reușit sa obțina pareri pozitive odata cu transpunerea unor titluri reprezentative, cum ar fi  Need for Speed, sau The Sims. Insa lucrurile au luat o intorsatura complet dezavantajoasa odata cu introducerea mult-așteptatului titlu Dungeon Keeper. Este un titlu ce implica strategie și control și care a avut succes enorm pe platforma PC, definind practic un gen cu totul aparte.

In ce privește concretizarea Dungeon Keeper pentru Android, lucrurile au luat o intorsatura in direcția complet opusa fața de succesul obținut cu titlul original. Este vorba in principal despre cei care s-au bucurat de acest joc atunci cand s-a lansat pentru prima oara in anul 1997 și continuarile ce au urmat. Aceștia s-au declarat complet dezamagiți de implementarea pentru platforma Google, acordand jocului review-uri negative și evaluari de o singura stea din 5. Reacția celor de la EA: “THE 'RATE THIS APP' FEATURE WAS DESIGNED TO HELP US COLLECT VALUABLE FEEDBACK.” - sau “caracteristica de evaluare a fost introdusa pentru a ne ajuta pe noi (dezvoltatorii) sa colectam informații (feedback) prețioase”.
 
 
Conform declarațiilor oficiale, EA are cele mai bune intenții sa imbunatațeasca experiența oferita de acest titlu, in baza parerilor primite de la utilizatori. Pana atunci insa, cei ce vor dori sa acorde rating-uri negative, sub 3-4 stele, vor trebui sa mai aștepte pentru ca nu li se va ingadui. O atitudine negativa ce poate fi urmata ca exemplu de ceilalți dezvoltatori. O reacție nedreapta!




Ceilalti au citit si: