Publicat: Vineri 31-Ian-2014 14:13:30 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 520 ori
Daca punem la socoteala faptul ca cei de la HTC au lansat in anul 2013 și un model mini al flagship-ului HTC One, credem ca și in 2014 vor urma aceleași plan de lansari. Se așteapta ca HTC M8, cunoscut și sub denumirea de HTC One 2 sau HTC One+ sa fie lansat in primul trimestru al acestui an.
 
Dupa lansarea lui HTC M8 ar putea urma și un model mini

Potrivit contului de twitter @evleaks, in spatele caruia se afla binecunoscutul zvonac Evan Peters, aflam ca HTC M8 0P6B (aceasta serie de cifre și litere reprezentand primele caractere din numarul modelului) va fi urmat pe piața de un model 0P8B, ce ar trebui sa fie versiunea mini a lui HTC M8. La fel ca și modelul mini din 2013, credem ca va beneficia de dotari mai modeste, dar cu toate acestea, el va dispune de același funcții software ca și flagship-ul M8.

Pentru moment nu exista nici o speculație cu privire la un posibil model HTC M8 Max, dar ținand cont ca lansarea lui HTC One Max a avut loc in luna octombrie 2013, mai avem destul de mult de așteptat pana cand vom știi cu siguranța daca pe piața iși va face apariția un astfel de model (HTC M8 Max).




Ceilalti au citit si: