Dupa Apple, și LG Electronics primește un brevet pentru un smartphone cu display edge-to-edge și scanner de amprente integrat in ecran

Stiri Telefoane LG

Publicat: Miercuri 24-Iun-2015 21:56:59 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 465 ori
Nu demult aflam ca Apple lucreaza la un display de iPhone ce ocupa intreaga zona frontala a device-ului, panou ce nu va include nici celebrul buton home. Astazi, descoperim ca și cei de la LG Electronics au in plan dezvoltarea unui astfel de device cu display edge-to-edge, terminal afișat sub forma unei schițe mai jos.
 
Dupa Apple, și LG Electronics primește un brevet pentru un smartphone cu display edge-to-edge fara butoane

La fel ca și in cazul invenției Apple, nici produsul pregatit de catre LG nu va aduce alte elemente pe panoul frontal, acesta fiind destinat exclusiv ecranului. Din punct de vedere al design-ului se pare ca acest concept LG adopta margini curbate in parțile de jos, respectiv sus, exact opusul lui S6 Edge.

Aceste margini curbate ar putea fi locul in care sa ne putem plasa butoanele software de navigare, sau a unor shortcut-uri catre aplicațiile favorite. Remarcam și un buton integrat in ecran, ce pare a avea funcții de cititor de amprente! In mod sigur, cam așa vor arata telefoanele peste cațiva ani, perioada in care și specificațiile hardware vor fi unele uimitoare. 




Ceilalti au citit si: