Publicat: Joi 28-Aug-2014 23:19:54 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 376 ori
Kickstarter este un hub unde gasiti proiecte foarte originale, traznite si bine puse la punct. Printre ele se numara si DrinkMate, proiectul ce implica un etilotest, care poate fi atasat la smartphone si purtat ca breloc.
 
DrinkMate, etilotestul breloc, care se poate conecta la smartphone ajunge pe Kickstarter

Cu o finantate de 18.000 de dolari pana acum din cei 40.000 propusi si 27 de zile ramase, tindem sa credem ca proiectul va primi destule fonduri incat sa se realizeze. Utilizarea acestui mic gadget e foarte simpla: conectati DrinkMate la telefonul vostru Android, urmati instructiunile aplicatiei asociate si apoi primiti rezultatele etilotestului. Accesoriul nu este alimentat cu vreo baterie, ci doar prin intermediul telefonului Android via port microUSB.
 
DrinkMate, etilotestul breloc, care se poate conecta la smartphone ajunge pe Kickstarter

Consumul de energie este undeva intre 30 mA pentru utilizarea standard pana la 80 mA in timpul incalzirii, care dureaza 7 secunde. Va trebui sa sufleti spre etilotest si el va arata alcoolemia voastra foarte rapid. Acuratetea este de plus/minus 0.01% la continutul de alcool in sange. Printre telefoanele cu care a fost testat accesoriul in tandem se numara Samsung Galaxy S3, S4, S5, Galaxy Note 3, HTC One si Motorola Moto X.

Va fi acesta viitorul etilotestelor polițienești?




Ceilalti au citit si: