Dragon Hills Review (Samsung Galaxy Tab A): runner haios cu influente asiatice si un dragon-cartița (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Luni 10-Aug-2015 17:54:41 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 408 ori
Dragon Hills a fost unul dintre jocurile testat pe tableta Samsung Galaxy Tab A, pentru ca ne-a intrigat thumbnailul sau, ce arata un dragon pus pe fapte mari si care se comporta precum o cartita. Ce se intampla mai exact in acest titlu aflati mai jos.
 
Dragon Hills Review (Samsung Galaxy Tab A): runner haios cu influente asiatice si un dragon-cartița (Video)

Jocul e disponibil gratuit in Play Store, dar pe iOS costa 2 dolari. El va permite sa controlati un dragon, ce are la "carma" o printesa, iar acest runner side scrolling ofera si abilitati si upgrade-uri pentru dragon, precum extra damage. Veti putea calatori pe sub pamant, forand cu dragonul, dar doar pentru o perioada limitata, altfel creatura mitologica va pierde din viata.

Mare atentie si la pungile de lava, care din nou duc la game over, daca le atinge dragonul. Veti tine apasat pe ecran pentru a cobora bestia si a o duce sub pamant, iar in calea voastra se vor afla sate, vapoare si osteni, care arunca cu sulite, topoare si sabii in voi, sau se apara cu scuturi cu tepi, fix can va napustiti spre ei. Exista si capcane in cale, precum tepi, pungile de lava si tot soiul de alte structuri daunatoare dragonului.
 
Dragon Hills

Actiunea are loc pe timp de noapte sau zi si la finalul fiecarei sectiuni exista si un boss battle ca la carte. Dragonul are si abilitati speciale deblocabile, precum puterea de a ingheta inamicii, si va veti folosi si de bucatile de cladiri si bolovanii pe care ii loviti, proiectandu-i spre inamici. Cu cat forati mai adanc, cu atat mai inalt va fi saltul cand iesiti din pamant, deci inca o mecanica de joc de luat in calcul.

Dragon Hills e destul de rapid si antrenant si primeste nota de 8.3 din 10. Il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețul actualizat al tabletei Galaxy Tab A 9.7, il puteți afla de pe eMAG.ro.
 
Dragon Hills Review (Samsung Galaxy Tab A)
 




Ceilalti au citit si: