Doorbot, robotul care raspunde la usa e ideal pentru curierii pe care ii ratezi; Gadgetul e controlat prin telefonul mobil! (Video)

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Joi 14-Noi-2013 17:40:12 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 362 ori
Curierii au darul mereu de a sosi atunci cand nu suntem acasa, suntem pana jos la magazin sau pe toaleta. De aceasta probleme se poate ocupa Doorbot, un gadget integrat in usa de la intrare si conectat la telefonul mobil via un serviciu de videoconvorbiri.
 
Doorbot, robotul care raspunde la usa e ideal pentru curierii pe care îi ratezi; Gadgetul e controlat prin telefonul mobil! (Video)

Astfel poti vedea cine e la usa si ii poti da instructiuni sa lase pachetul acolo sau sa intre in casa, daca e vorba de o persoana cunoscuta. Acest device face parte dintr-un sistem de tip Home Automation si este disponibil prin precomanda pe Amazon . El combina supravegherea video a unui apartament cu soneria clasica de la usa.

Practic avem de-a face cu un interfon video cu apelare video conectat direct la telefonul mobil. Doorbot se conecteaza la WiFi, foloseste o baterie Li-Ion reincarcabila si are o durata de viata a bateriei de putin sub un an. Acest gadget e dotat cu o camera fisheye si are chiar si un mod de vizualizare nocturna.

Mai mult, Doorbot poate fi conectat la un sistem care va permite sa deschideti usa cunoscutilor de la distanta si este si protejat antifurt, cu o montura rezistenta. Livrarile incep pe 1 decembrie, iar pretul e de 200 de dolari.
 




Ceilalti au citit si: