Publicat: Vineri 02-Noi-2012 20:27:28 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 695 ori
iPhone 5 a debutat oficial in Romania de pe 2 noiembrie, 00.00. Vodafone a organizat un eveniment cu presa și public de la 22.30 la Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni. Am ajuns acolo pe la 22.40, puține persoane prin mall, dar la sediul Vodafone m-a uimit aglomerația. Erau multe persoane, staff Vodafone, presa, bloggeri și banuiesc ca și persoane interesate de achiziție. Au lasat sa se ințeleaga ca au pe stoc și ceva modele de iPhone 5.
 
Despre #lansareiPhone5 de la Vodafone

A fost o ocazie excelenta de socializare. Am discuta cu alți editori sau bloggeri din segmentul tech. Bineințeles ca nu am ezitat in a ne uita și la celelalte telefoane din portofoliul Vodafone și sa facem unele comparații cu nou lansatul smartphone Apple. Acesta se afla la loc de cinste, mare aglomerație in jurul sau.

Cabral a fost cel ce a intreținut atmosfera. Au fost invitați sa vorbeasca CEO-ul Vodafone - Inaki Berroeta care a declarat ca iPhone 5 la Vodafone aduce și un abonament gratuit la serviciul de streaming muzical Zonga pentru 1 an de zile. Melania Medeleanu, Lucian Mandruța și Cabral Ibacka au primit cate un iPhone 5 de la Vodafone.

Mi-a placut sinceritatea afișata. Melania Medeleanu, cunoscuta prezentatoare de știri și admirata pentru eleganța sa, a declarat ca este curioasa ce poate fi mai bun la noul iPhone fața de iPhone 4S. Lucian Mandruța și-a invitat fiica, utilizatoare de iPhone 4, sa spuna de ce nu ar cumpara iPhone 5. Aceasta a menționat ca nu ințelege de ce sa dai foarte mulți bani pe un smartphone cu doar 0.5 inch mai mare și cu aceleași funcții ca și generația precedenta. Intr-un final a transmis ca pana la urma trebuie cumparat, mai mult din inerție.
 
iPhone 5 Vodafone

Cabral a incercat sa destinda atmosera, a adus doi bloggeri pe scena și le-a cerut opinia vis-a-vis de noul smartphone Apple. A fost distractiv sa-l aud pe Cristian China Birta - chinezu.eu și Cristi Dorombach - piticu.ro. Atmosera de aseara a fost placuta, erau multe persoane din presa it&c pe care le cunosc. S-a dovedit o ocazie excelenta in a schimba impresii și a discuta de iPhone 5 și impactul sau pe plan local.
 
iPhone 5

iPhone 5 ramane un smartphone care naște controverse. Un singur lucru este cert, se vinde foarte bine. Orange anunța ca stocurile sale inițiale sunt epuizate, presupun ca și Vodafone sau Cosmote vor trece prin asta. Interes mare, stocuri care se dovedesc insuficiente, preț mare pentru achiziția la liber. Ma așteptam sa coste 2999, 3499, 4099 și a ajuns sa fie cu mult peste chiar și la operatori de telefonie: 749 euro, 849 euro și 949 euro. Uriaș.
 
Lansare iPhone 5 Vodafone

Imi plac astfel de evenimente și mi-aș dori sa vad ceva similar și pentru alte telefoane cu impact mare la public: urmatorul telefon din seria Nexus, viitorul Galaxy S IV, ș.a.m.d.  




Ceilalti au citit si: