Debutul lui LG G5 va fi transmis prin live streaming de la ora 15:00 pe 21 februarie; Avem si live blogging pentru voi

Stiri Telefoane LG

Publicat: Duminica 21-Feb-2016 13:38:17 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1942 ori
Debutul lui LG G5 va fi transmis prin live streaming de la ora 15:00 pe 21 februarie; Avem si live blogging pentru voiLG a anuntat astazi faptul ca va transmite prin live streaming conferinta programata maine in cadrul MWC 2016. Ea va marca debutul mediatizatului LG G5 si poate si al altor device-uri, iar showul va putea fi urmarit direct pe canalul YouTube LG Mobile.
 

Conferinta va incepe de la ora 15:00 si va pregatim un live blogging, cu detalii de la eveniment, pe masura ce sunt dezvaluite. Invitatia la streaming arata ca in imaginea de mai sus, din nou colorata, ca si teaserele precedente LG. Nu pot sa nu ma gandesc ca LG G5 va primi module fistichii de integrat in Magic Slot, sau ca poate vom vedea chiar un LG Aka 2, daca ne luam dupa cat de copilaros e posterul.

Tragand linie dupa toate scaparile de pana acum legate de MWC 2016, LG G5 e de departe cel mai interesant telefon. El reuseste sa introduca in fluxul comercial un handset modular inainte de Project Ara, ceea ce e o realizare uriasa. Un plus interesant e si camera duala. Vom afla cu totii impreuna mai multe maine de la ora 15:00! Ce module ati dori sa vedeti pe acest device? Eu as dori un modul foto cu lentile de top, unul cu scop medical si eventual unul cu rol de joystick.
 
Live blogging LG (ora 15)
Ceilalti au citit si: