Dead Defence review: un tower defense ca la carte, cu zombii si tehnologie SF, prezentat pe Sony Xperia Z1 Compact (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Sâmbata 08-Mar-2014 22:52:44 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 274 ori
De obicei cand ne gandim la genul de jocuri tower defense e vorba despre niste orci, turnuri, arcasi si alte creaturi. Ei bine Dead Defence aduce actiunea in viitor, cu zombii si paianjeni uriasi care se lupta cu turete cu rachete si foc. Am testat acest joc gratuit pe Sony Xperia Z1 Compact si mai jos ii vedeti recenzia.
 
Dead Defence review: un tower defense ca la carte, cu zombii si tehnologie SF (Video)

Jocul a fost lansat in luna ianuarie si e disponibil gratuit in Google Play Store. Ideea e simpla: construiti o serie de turete amplasate strategic pe harta, le upgradati si asteptati valurile de inamici care se indreapta spre baza. Baza are 20 de puncte viata, deci suporta doar 20 de atacuri. Inamicii va pot ataca aerian sau la sol si includ aici un soi de dulai din Resident Evil, paianjeni, zombii si un fel de dragoni zburatori.
 
Dead Defence review: un tower defense ca la carte, cu zombii si tehnologie SF (Video)

Ii veti contracara cu turete cu mitraliere, rachete, gheata, foc sau raze laser. Toate pot fi upgradate si jocul ofera si o sectiune Research pentru a va dezvolta tehnologia. Puteti plasa strategic o tureta si deasupra bazei voastre pentru a acoperi o raza mai mare de actiune. Dead Defence e genul de joc pe care il jucati in sesiuni lungi, mai mari de 5 minute, dar din fericire exista si functia fast forward.

Acesta este un titlu distractiv, dar si o strategie statica care nu e pentru oricine. Lipsa de originalitate si gameplay-ul lent fac jocul mediocru si ii dam nota 6.8 din 10. Il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Sony Xperia Z1 Compact prețuri actualizate:
Marketonline.ro eMAG.ro evoMAG.ro Okazii.ro Altex.ro
 
Dead Defence review
 




Ceilalti au citit si: