De astazi Vodafone RED 29 vine cu 1GB internet lunar, iar familia de abonamente Smart, se largește cu opțiunea Smart 12

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Luni 03-Feb-2014 12:26:17 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 834 ori
Astazi, 3 februarie, operatorul Vodafone anunța lansarea unor noi abonamente și beneficii pentru utilizatorii deja existenți. Printre acestea se numara un nou tip de abonament in familia Smart, beneficii suplimentare pentru pachetele RED și tablete la prețuri avantajoase.

Noul abonament din familia Smart poarta numele Smart 12 și ofera pe langa SMS-urile nelimitate naționale și 2000 de minute in rețea, 200 minute in rețelele naționale și internaționale fixe, precum și 350 MB trafic de date. Astfel, Smart 12 completeaza seria de abonamente Smart, din care fac parte și Smart 10, Smart 15 și Smart Nelimitat.
 
Vodafone România lanseaza noi abonamente și beneficii pentru utilizatori

Clienții ce incheie, sau reinnoiesc un abonament RED 29, vor beneficia de un trafic sporit de date de 1 GB/luna. Abonamentul RED 29 conține minute și SMS-uri nelimitate in orice rețea naționala, apeluri nelimitate catre orice rețea europeana fixa, 15 GB de stocare Cloud și acces gratuit la serviciul Vodafone Protect. Prețul acestui abonament este de 29 euro/taxa lunara.

Pe langa aceste abonamente și beneficii, clienții pot achiziționa tableta Vodafone Smart Tab 3 7” in rate cu 19 euro avans, cu pachetul Internet Tab Plus (12 euro/luna) și doar 4 euro/luna rata pe factura, redusa cu 50% timp de doi ani. Pachetul va include și conținut special pentru utilizatori: TV by Vodafone prin aplicația Seenow (gratuit 24 luni), muzica prin Zonga pentru 3 luni, și 15 GB de stocare Cloud.
 
Vodafone România lanseaza noi abonamente și beneficii pentru utilizatori

De asmenea, Vodafone va oferi 2 noi tablete 4G: Sony Xperia Tablet Z și Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE. Acestea sunt disponibile cu programul de rate pe factura și abonamentul Internet Tab Turbo, ce necesita plata unei taxe lunare de 18 euro. Pachetul include 5 GB trafic de internet și 1 GB bonus lunar timp de un an. Pentru mai multe detalii despre abonamentele și noile tablete oferite puteți accesa portalul Vodafone.ro.

[Forum Vodafone]




Ceilalti au citit si: